fbpx

Usein kysyttyä

Top 5 -tietoa:

Mitä ja kenelle?

Meille ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat, jotka haluavat kehittää taitojaan ja pitää hauskaa uusien haasteiden parissa. Reenis soveltuu erinomaisesti myös urheilijoiden monipuoliseen oheisharjoitteluun ja koordinaatiotaitojen kehittämiseen. Suorituspaikkoja meillä on monipuolisesti, meiltä jättitrampoliinit, joustopermannon sekä parkour- ja street workout -alueet. Käytössäsi on myös sirkuvälineitä, kuten välineet jonglööraukseen ja yksipyöräisiä sekä ilma-akrobatiavälineitä. Alla lisää tietoa välineistä ja aktiviteeteista.

Reenis Gym palvelee erillisessä tilassa toiminnallisen treenin ystäviä. Samassa yhteydessä meiltä löytyy taito– ja joogatila.

Mitä tulee huomioida ennen Reenikselle tuloa?

Onko ikärajaa?

Paljon käynti maksaa?

Kuinka kauan kertalippu on voimassa?

Tarvitseeko aikuisen valvojan maksaa sisäänpääsy?

Reeniksellä lasta valvomassa oleva huoltaja tai täysi-ikäinen saa aina olla valvomassa lasta ilmaiseksi, mikäli hän ei osallistu liikunta-aktiviteetteihin ja on vain lapsen mukana liikunta-alueella.

Onko Reeniksellä kahvilaa?

Kassan yhteydessä on kahvila, josta voit ostaa eväsleipää, smoothieta, jogurttia, palautusjuomia ja patukoita sekä pientä naposteltavaa. Tarjoilemme myös kahvia sekä cappucinoa, caffé lattea ja espressoa. Löydät meiltä myös limukkaa, kaakaota ja teetä.

Kuuluuko vakuutus sisäänpääsyn hintaan?

Saako ryhmäalennusta?

Kuinka minun kannattaa pukeutua saapuessani Reenikselle?

Muistathan irrottaa tai suojata terävät ja isot lävistykset sekä korut ennen Reenikselle tulemista.

Onko esimerkiksi Reeniksen trampoliineille painorajaa?

Varsinaista painorajaa aktiviteetteihin tai trampoliineille ei ole. Yleinen liikuntakyky määrittää pitkälti sen, mitä voi, miten voi ja kannattaa harrastaa. Tarvittaessa käänny aina lääkärin puoleen. Trampoliineilla ei saisi hyppiä raskaana ollessa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen.

Millä Reeniksellä voi maksaa? Pystyykö teillä maksamaan liikuntaseteleillä?

Paikanpäällä voit maksaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Smartumilla, Edenredillä, ePassilla ja Eazybreakillä. Nettikaupassa voit maksaa muun muassa pankki- ja luottokortilla sekä mobilepayllä.

Ilmainen pysäköinti? Onko Reeniksellä omaa parkkitilaa?

Osoitteessa Alvar Aallon katu 1 on ilmainen ja tilava pysäköintipaikka, johon ei tarvitse kiekkoa. Vältäthän pysäköimistä Kiipeilykeskuksen parkkipaikalle Salen eteen. Reenis Gymin edessä on kiekollisia pysäköintipaikkoja.

Miten voin saapua Reenikselle julkisilla kulkuvälineillä?

Reenis sijaitsee Toppilassa ja sen lähin bussipysäkki on Meri-Toppila P keskustan suunnasta tultaessa. Tästä kävelymatkaa Reenikselle tulee noin 350 metriä. Tämän pysäkin kautta kulkevat linjat: 4, 4A, 20, 20B, 20N ja 21. (Päivitetty heinäkuu 2022)

Voiko Reeniksellä järjestää synttäreitä tai tapahtumia?

Kyllä voi! Arkisin ja viikonloppuisin voit järjestää synttäreitä yleisillä vuoroilla. Lue lisää täältä.

Reeniksen voi varata myös yksityiskäyttöön tai meillä voi vierailla yökylässä!

Onko tiloissanne ilmainen Wi-Fi?

Kyllä, hallista löytyy ilmainen Wi-Fi -yhteys asiakkaillemme.

Kuuluuko Punttisali(Reenis Gym) kaikkien kuukausikorttien ja kertakäyntien hintaan?

Kyllä kuuluu! Voit toki ostaa liput ja jäsenyydet myös pelkästään salille. Lisätietoa punttisalista löydät täältä täältä

Huom! Salin alaikäraja on aina 15 vuotta yksin treenatessa.

Mitä kursseja Reeniksellä järjestetään?

Tarjoamme jooga, taito- ja oheisharjoittelu sekä voimistelu, parkour- ja trampoliiniopetusta. Uudet kurssit tulevat myyntiin aina nettikauppaamme. Soita meille 08 613 9199 tai laita viestiä info@reenis.fi .

Järjestämme myös kesäleirejä.

Onko Reeniksellä lukittavat säilytyskaapit, pukuhuone ja suihkutilat?

Onko liikkuminen Reeniksellä esteetöntä? Pystyykö Reeniksellä liikkumaan pyörätuolilla?

Kassalle, kahvioon ja vessoille kulku onnistuu helposti. Alastasanteella voi liikkua rajoitetusti pyörätuolilla. Trampoliinitasanteelle, kuntosalille ja yläkerran pukuhuoneisiin sekä synttärihuoneisiin pääsee vain portaita pitkin.

Pääseekö avustaja ilmaiseksi?

Meillä avustaja (perhetyöntekijä, sosiaalityöntekijä, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, ohjaaja, valmentaja, vammaisen tukihenkilö tai sopimuksen mukaan muu vastaava) pääsee liikkumaan ilmaiseksi maksavan avustettavan mukana. Edellytämme, että henkilö on täysi-ikäinen ja avustajan on kyettävä tosiasiallisesti toimimaan avustajana. Avustajan kuuluu olla aktiivisesti läsnä avustettavan toiminnassa. Mikäli avustaja käyttää suuremman osan ajasta vain omaan treeniin, velvoitetaan avustaja maksamaan myös kertakäynnistä. Avustajana toimii pääsääntöisesti yksi henkilö avustettavaa kohden. Avustajan / tuen tarpeesta tulee pyydettäessä pystyä esittämään jokin dokumentti.

Majoitusta Reeniksen läheltä?

Suurin osa majoitustiloista löytyy läheltä Oulun keskustaa. Normaalista hotellivalikoimasta poikkeavaa majoitusta tarjoaa esimerkiksi Nallikarin lomakylä, josta löydät majoitusvaihtoehtoja kauniin merenrannan äärellä telttailusta asuntovaunualuesiin ja mökkeihin! Nallikarin lomakylässä majoittuville sisäänpääsyt Reenikseen etuhintaan!

Miten käsittelette keräämiänne henkilötietoja?

Reeniksen tietoturvaseloste löytyy täältä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

SÄÄNNÖT

Yleisiä sääntöjä

Trampoliini

Näin hypit turvallisemmin trampoliinilla:

Volttimonttu

Turvallisuus

Joustopermanto ja parkour

Reenis GYM

Säännöt ja ohjeet täältä

Turvallisuus:

Sirkus- ja ilma-akrobatiavälineet

Trampoliinilaudat / trampoliinisukset / trampoliiniscootti

Tasapainolaudat ja välineet

Näin harjoittelet turvallisemmin:

Tutustu meillä sijaitseviin aktiviteetteihin täältä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.