fbpx

Joogaa Reeniksellä

Maanantaisin Reeniksellä järjestetään irtotunteja, joille voi ilmoittautua lunastamalla paikan verkkokaupastamme tai maksamalla Reeniksen kassalla.

Joogakurssit

6-7 kerran intensiivikurssit, joita pitävät kokeneet ohjaajat Pop Up Yoga Oululta. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kursseille löydät yrityksen omilta sivuilta.

Pop Up Yoga Oulu

Kalenteri

Olemme avanneet Toppilaan uuden joogasalin Reeniksen punttisalin ja taitoliikuntatilan yhteyteen. Sijainti on keskeinen ja edessä reilusti parkkitilaa. Tilaan on erillinen kulku, eikä se ole sidoksissa Reeniksen liikuntasalin aukioloaikoihin. Tila on valoisa ja avara. Käytössä on myös ilmajoogakankaat 10 hengelle. Lisäksi varusteista löytyy mattoja, blokkeja ja 12kpl bolstereita. Joogasali sijaitsee Reenis Gymin yhteydessä rakennuksen pohjoispäädyssä.

Mikäli olet kiinnostunut pitämään viikkotunteja tai workshoppeja, ota yhteyttä. Juttelemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista kanssasi.

Joogasalia on mahdollista varata myös tyky-, polttari- tai vaikka pikkujouluohjelmaa varten! Valittavana on perinteisen joogan lisäksi ilmajooga tai esimerkiksi skumppajooga. Tunnin sisältö sovitetaan taitotasoon sopivaksi ja kesto on 1 tunti.

Vuokraamme valoisaa joogastudioamme myös ulkopuoliseen käyttöön. Kysy mahdollisuuksista ja pyydä tarjous!

info@reenis.fi.

Taito- ja joogatilan käyttösäännöt

  1. Taito-ja joogatila on ensisijaisesti kurssien ja ohjattujen ryhmien käytössä. Odota ohjatun tunnin loppumista ennen tilaan siirtymistä
  2. Taitotila on punttisalin jäsenten käytössä varattujen aikojen ulkopuolella klo 6-24 välisenä aikana
  3. Siivoa kaikki jälkesi ja laita tavarat takaisin paikoilleen käytön jälkeen
  4. Joogatilan kankaat vuokrataan käytettäväksi vain erillisellä sopimuksella
  5. Treenaaminen omalla vastuulla, vältä tekemästä vaarallisia liikkeitä yksin treenatessasi
  6. Airtrackillä hyppiminen vain sukilla tai avojaloin
  7. Ei ruokailua, alkoholia, päihdyttäviä aineita/dopingia