fbpx

Punttisali

Reenis gymille jäsenyydet ostettavissa toistaiseksi vain verkkokaupan kautta!

Reeniksen päätila on toistaiseksi suljettuna tilateknisistä syistä ja päätilan kassalla maksaminen ei onnistu toistaiseksi. Voit kuitenkin ostaa liput nettikaupasta ja aktivoimme liput etänä oston jälkeen, kunhan koneelle sen pääsemme tekemään. HUOM ilta-aikaan ja viikonloppuisin aktivoinnissa voi olla viivettä.

Reenis Gymin yhteyteen on avattu myös taitotila ja joogasali. Joogasalin tuntilukkarin löydät täältä.

Hinnasto Reenis GYM

Opiskelija-alennukset saa voimassaolevalla opiskelijakortilla.

Mikäli haluat yhdistää temppuilun ja salitreenin, pääset Gymille myös ostamalla sisäänpääsyn tai kuukausijäsenyyden temppupuolelle, jolloin voit käyttää kaikkia tiloja.

Reeniksen Personal Training palveluista lisää täältä

Sisäänpääsy ja aukioloajat

Punttisali on auki joka päivä klo 06-24.
Punttisalilla on keskiviikkoisin UniMoven ohjattu tunti klo 18.30-19.25

Tila on avoinna kertalippulaisille aina Reeniksen päätilan kassan ollessa avoinna, tarkista aukioloajat täältä. Voit ostaa kerta, kuukausi- tai vuosikortin nettikaupastamme, mutta ne tulee aktivoida kassalla. Jäsen pääsee sisään ovesta jäsenille tehdyn sähköisen linkin kautta, jonka avaamiseen tarvitset älypuhelimen tai muun laitteen, jonka kautta voit avata sähköoven nettiselaimesta.

Missä?

Punttisali sijaitsee osoitteessa Paakakatu 2. Osittain Toppila Centerin ja Cykkelin yläkerrassa. Kulku tilaan tapahtuu häkkiportaikkoa pitkin.

Ikärajat ja esteellisyys

Punttisali sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne pitää kulkea portaita pitkin, salille pääsy ei onnistu pyörätuolilla. Punttisalin alaikäraja on 15 vuotta kuluvana vuonna täyttävät. Tätä nuoremmat saavat treenata salilla ainoastaan aikuisen valvojan/valmentajan/ohjaajan alaisuudessa. Salille ei saa tuoda pieniä lapsia oman treenin ajaksi!

Mitä ja minkälaiselle treenaajalle?

Punttisalilla on naisille ja miehille omat suihkulliset pukuhuoneet.

Säännöt

AUKIOLOAJAT JA JÄSENTUNNISTEEN KÄYTTÄMINEN

PUNTTISALILLA TOIMIMINEN

PUKUHUONEET JA MUUT TILAT

KUVAAMINEN JA VALVONTA

VAKUUTUKSET JA TERVEYS

Punttisalin jäsenehdot