Punttisali Vuosikortti 12kk

250,00  sis. alv

Reeniksen punttisalin vuosijäsenyys. Lipun (liput) saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalla tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin.

Osta lahjaksi! Lisää tilauksen kommenttikenttään lahjan saajan nimi (nimet) ja hän voi lunastaa lipun Reeniksen kassalla omalla nimellään.

Tuotetunnus (SKU): RL-kausi-E-1 Osastot: ,

Reeniksen Punttisalin Vuosijäsenyys. Vuosijäsenyyden saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalla tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin.

Mikäli haluat maksaa vuosijäsenyyttesi laskulla kuukausihinnalla, ota yhteyttä ville@reenis.fi. Voit maksaa kortin kokonaisuudessaan myös kassalla.

Osta lahjaksi! Lisää tilauksen kommenttikenttään lahjan saajan nimi (nimet) ja hän voi lunastaa lipun Reeniksen kassalla omalla nimellään.

Hinta:

250 € / 12kk

Huom.

  • Jäsenyys on henkilökohtainen
  • Alaikäraja kuluvana vuonna 15-vuotta täyttävät. Jokaisella jäsenellä tulee olla allekirjoitettuna käyttoehtolomakke (täytetään nettisivuillamme tai paikan päällä)
  • Jäsenyys on voimassa ensimmäisestä käyntikerrasta 12 kk. Jäsenyys tulee aktivoida viimeistään 12 kk sisällä ostamisesta.
  • Vuosijäsenellä on oikeus tuoda yksi kaveri ilmaiseksi kerran kuukaudessa. Vuosijäsenelle kahvi/tee hintaan 1€.
  • Lue jäsenehdot täältä

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Vuosikortti punttisali

Saatat myös pitää...