fbpx

Taitotila

Taitotila on erillinen tila Reeniksen punttisalin vieressä. Tila toimii pienenä liikuntasalina, jonka yhteydessä on myös joogasali. Taitotilasta löytyy AirTrack, 2 kappaletta tankotanssitankoja, patjoja, tasapainovälineitä sekä paljon muuta! Taitotila soveltuu toiminnalliseen treenaamiseen, oheisharjoittelutilaksi eri lajien oheis- ja taitoharjoitteluun sekä alkulämmittelyyn ennen salitreeniä. Vuokraamme tiloja muille toimijoille ja yksityishenkilöille.

Varaa taitotila itsellesi tästä

Varaa taitotila itsellesi tästä Nerf tai kepparisynttäreitä varten

Voit varata taitotilan omaan käyttöösi liikkumista, synttäreitä, treenejä tai vaikkapa joukkueen päättäjäisiä varten. Taitotilan yläkerrasta löytyy huone, jossa voi järjestää tarjoilut ja istua syömään herkkuja. Taitotilan välineitä saa käyttää leikeissä ja peleissä. Yksityisvuoroa varten voi myös vuokrata erikseen nerf-aseet tai keppihevoset! Käytössäsi on joko joogatila tai taitotila sopimuksen mukaan. Joogan luonteen vuoksi taitotila ei voi olla varattuna samaan aikaan. Jos olet kiinnostunut vakiovuoroista, ole yhteydessä meihin info@reenis.fi.

Frisbeegolf

Taitotilaan on järjestetty sisäfrisbeegolfalue! Tilasta löytyy kori puttaamista varten. Taitotilasta löytyviä välineitä voi käyttää erilaisten puttiratojen rakennukseen. Tilasta löytyy myös verkko, johon voi harjoitella avausheiton heittämistä! Frisbeegolfia pääsee harjoittelemaan punttisalin pääsymaksun hinnalla, mutta tällöin tila ei ole varattu pelkästään siihen käyttöön. Yksityisvarauksen aikana tilaan ei pääse muita.

Taito- ja joogatilan käyttösäännöt

  1. Taito-ja joogatila on ensisijaisesti kurssien ja ohjattujen ryhmien käytössä. Odota ohjatun tunnin loppumista ennen tilaan siirtymistä
  2. Taitotila on punttisalin jäsenten käytössä varattujen aikojen ulkopuolella klo 6-24 välisenä aikana
  3. Siivoa kaikki jälkesi ja laita tavarat takaisin paikoilleen käytön jälkeen
  4. Joogatilan kankaat vuokrataan käytettäväksi vain erillisellä sopimuksella
  5. Treenaaminen omalla vastuulla, vältä tekemästä vaarallisia liikkeitä yksin treenatessasi
  6. Airtrackillä hyppiminen vain sukilla tai avojaloin
  7. Ei ruokailua, alkoholia, päihdyttäviä aineita/dopingia