Perhevuoron sarjalippu 10 kertaa

65,00  sis. alv

Reeniksen perhevuoron sarjalippu 10krt.

Voit osaa myös lahjaksi

Huom!

Tuotetunnus (SKU): sp10 Osasto:

Reeniksen perhevuoron sarjalippu 10krt. Lipun (liput) saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalta tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin.

Osta lahjaksi! Lisää tilauksen kommenttikenttään lahjan saajan nimi (nimet), ja hän voi lunastaa lipun Reeniksen kassalta omalla nimellään. Mikäli haluat antaa lahjansaajalle Reeniksen lahjalipun itse, voit tilausvahvistusta näyttämällä hakea lipun kassalta.

Mikä perhevuoro on?

Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan. Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.30-11.00 Reeniksellä on perhevuoro, jolloin perheen pienemmillä on paras aika tulla peuhaamaan Reenikselle. Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Tämän vuoksi enintään 3 lasta per aikuinen. Käytössä on kuntosalia lukuunottamatta koko Reeniksen tilat ja välineet. Suositeltu lasten ikä perhevuorolle on 0-9 -vuotta. Tätä vanhempien on paras liikkua yleisellä vuorolla.

Perhevuoroja pyritään pitämään myös koulujen loma-aikoina ja tiettyinä lomakausina joskus arkisinkin. Näistä vuoroista tiedotetaan Reeniksen nettisivuilla ja somekanavissa.

Perhevuoron normaali hinta on 8 € / lapsi. 10 kerran sarjakortti maksaa 65 €. Huom! Sarjakortti on perhekohtainen! Alle 2-vuotiaat ja lasten vanhemmat (enintään 2 aikuista/perhe) pääsevät ilmaiseksi maksavien sisarusten mukana. Täyttämällä turvaohjeen ennen ensimmäistä käyntiäsi nopeutat asiointiasi meillä.

 

Saatat myös pitää...