Perhevuoron kertalippu

8,00  sis. alv

Reeniksen perhevuoron kertalippu

Voit ostaa myös lahjaksi!

Reeniksen perhevuoron kertalippu. Lipun (liput) saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalta tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin.

Osta lahjaksi! Lisää tilauksen kommenttikenttään lahjan saajan nimi (nimet) ja hän voi lunastaa lipun Reeniksen kassalta omalla nimellään. Mikäli haluat antaa lahjansaajalle Reeniksen lahjalipun itse, voit tilausvahvistusta näyttämällä hakea lipun kassalta.

Mikä perhevuoro on?

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.30-11.00

Reeniksellä on perhevuoro, jolloin on oiva mahdollisuus tulla myös perheen pienempien peuhaamaan Reenikselle. Lisäksi perhevuoroja pyritään pitämään myös koulujen loma-aikoina. Näistä vuoroista tiedotetaan Reeniksen nettisivuilla ja somekanavissa. Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan.

Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Tämän vuoksi enintään 3 lasta per aikuinen. Mikäli toinen vanhemmista on mukana ja tämän alaisuudessa on max 3 lasta, voi toinen treenata vaikka kuntosalilla. Suositeltu lasten ikä perhevuorolle 0-9-vuotta. Tätä vanhempien on paras liikkua yleisellä vuorolla. Perhevuorolle vain omien lasten kanssa!

Perhevuoron hinta on 8 € / lapsi. Alle 2-vuotiaat ja lasten vanhemmat ilmaiseksi maksavien sisarusten mukana. Koronarajoitusten vuoksi enintään kaksi aikuista perhettä kohti. Täyttämällä turvaohjeen ennen ensimmäistä käyntiäsi, tällöin asiointi meillä on sujuvampaa!

Tarkista poikkeavat aukioloajat aina Reeniksen etusivulta

Huom.

Saatat myös pitää...