fbpx

Liikuntavälineet helposti vuokralle omalle vuorolle

Reenikseltä saatavilla nyt myös “Nerf” -vaahtoammusaseet ja Keppihevoset esteineen yksityisvarauksen ja yökylän ajanvietoksi.

Mikäli haluat viettää nerf- tai kepparisynttäreitä yleisen vuoron aikana, varaa tähän tarkoitukseen sopiva nerf-synttärit taitotilasta.

Vaahtoammusaseet

Reeniksen valikoimasta löydät useita X-shot merkkisiä vaahtoammusaseita. Asevuokraan kuuluu iso määrä ammuksia, erilaisia aseita ja suojalasit. Aseet voi varata käyttöön yökylä -ja yksityisvarausta tehtäessäsi. Yleisinä aukioloaikoina nerf-synttärit järjestetään taitotilassa.

Minkä ikäisille aseet sopivat?

Mitä aseilla voi tehdä? Vaahtoammus aseet ovat oivallinen vaihtoehto järjestää erilaisia hauskoja kisoja ja leikkejä. Aseiden lataaminen on todella helppoa ja se onnistuu jo useimmilta 5-vuotiailta. Mikäli aseilla soditaan toisiaan vastaan lähituntumassa, voi herkkäihoisemmista varsinkin lähiosuma tuntua ikävältä. Tämän vuoksi suositusikä on +7 -vuotiaille.

Aseilla voit kokeilla erilaisia haasteita kuten:

Vuokraamisen ehdot ja säännöt

Kepparit

Reeniksellä on käytössäsi yksisarviset keppihevosia, joilla järjestät vaikka hevosnäyttelyn tai estekisat. Käytössäsi on erilaisia aitoja, patjoja ja palikoita joista lapset saavat mielikuvitustaan käyttäen rakentaa radan, tai vaikka hevostallin koko porukalle!

Voit vuokrata vaahtoammusaseita ja keppareita myös kotiisi! Kysy tarjous!

Voit kysyä lisätietoja ja varata virkistyspäivän ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla info@reenis.fi tai puhelimitse 08 86139199.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.