fbpx

Reenis on avoinna kaikille normaaliin tapaan 24.6 alkaen. Otamme sisään puolet normaalista maksimikapasiteetista. Alla oleva info on vanhentunutta.

Koronaviruksen aikana

Reenis sulki ovensa 12.3.2020 hallituksen suosituksen mukaisesti ja oli suljettuna asiakkailta 7.5.2020 asti, jolloin avasimme perheille mahdollisuuden varata Reeniksen yksityiskäyttöön. Alla lisätietoa siitä miten sulkeminen on vaikuttanut ja vaikuttaa kursseihin, sarjalippuihin ja jäsenyyksiin.

Miten Reenikseen voi tulla nyt? Mitä muutoksia edelliseen toimintamalliin?

Reenis avaa ovensa toistaiseksi maksimissaan 10 hengen ja 2h mittaisille vuoroille, joihin voit varata paikkasi nettikaupastamme. Kuntosalin puolelle voi varata erikseen 4 lisäpaikkaa omasta tuotteesta. Näet vuoroa varatessasi kalenterista vuorojen vapaat ajat ja vapaiden paikkojen määrän.

2 tunnin vuorot
Ma-Pe klo 14-16, 16-18, 18-20 ja 20-22.
La klo 10-12, 12-14, 14-16 ja 16-18.

Voit edelleen kokeilla saapua Reenikseen ilman vuorovarausta, mutta mikäli vuoro varattu täyteen ennakkoon, emme voi ottaa siihen enempää osallistujia. Mikäli saavut vuorolle reilusti myöhässä etkä ole tehnyt siihen varausta, mutta sillä on tilaa, voit osallistua siihen alennetulla maksulla. Vältä käteismaksun käyttöä mikäli mahdollista. Lisätietoa saat klikkaamalla tuotteita nettikaupasta. Koska liikkumiseen tarkoitettu aika on rajoitettu, olemme myös laskeneet hieman normaalien sisäänpääsyjen hintaa.

Muita isompia muutoksia vanhaan:
Reenikseen ei saa tuoda vuorojen aikana omia eväitä(poislukien diabetestä sairastavat yms), mukana saa ja kannattaa olla oma vesipullo, sillä emme voi tarjoilla toistaiseksi vettä kassalta.

Toistaiseksi klo 18 jälkeen myös alle 15-vuotiaat saavat olla Reeniksellä

Voiko Reenikseen tehdä ryhmävarauksia? Entä synttäreiden pito? Voiko Reeniksellä vierailla aukioloaikojen ulkopuolella?

Ryhmävarausten tekeminen on toistaiseksi rajoitettu 10 henkilöön. Kesäkuun alussa voimme nostaa hieman tätä rajaa. Reenikselle on mahdollista saapua myös aukioloaikojen ulkopuolella mikäli tästä on erikseen sovittu etukäteen.

Miten koronavirus vaikuttaa vuosijäsenyyksiin, kuukausikortteihin ja sarjalippuihin?

Vuosijäsenet ja kuukausikorttilaiset

Vuosijäsenyydet ja kuukausikortit on tauotettu 12.3.2020 Reeniksen sulkeutuessa. Tauotus on loppunut 15.5.2020 alkaen kun Reeniksen vuorojärjestelmän avautuessa. Jäsen voi varata itselleen vuoron kohdasta “Sarja- / kk- / vuosikortti”. Mikäli kuulut riskiryhmään, voit jatkaa korttisi tauotusta lääkärintodistusta vastaan lähettämällä sen ville@reenis.fi

Vuosi- ja kuukausikorttilaiselle sallitaan yhden vuoron varaaminen päivässä, mikäli seuraavalla vuorolla on tilaa, voi jäsen jatkaa liikkumista siinä kassahenkilön hyväksynnällä.

Jäsenet saavat nykyisessä vuorojärjestelmässä varata itselleen 3 vuoroa ennakkoon. Jäsenen tulee leimata itsensä sisään kassalla normaaliin tapaan vuorolle saapuessaan.

Sarjaliput

Sarjalippujen voimassoloaikoja jatketaan myös vähintään Reeniksen sulkemisen mittaisen ajanjakson ajan. Sarjalipun omistaja voi varata Reenis vuoron itselleen “Sarja- / kk- / vuosikortti -kohdasta. Sarjalipun käyttäjän tulee leimata itsensä sisään normaaliin tapaan saapuessaan.

Millä toimenpiteillä Reenis on valmistautunut ottamaan asiakkaita?

Seuraamme jatkuvasti koronavirus tilannetta ja päivitämme ohjeistustamme tarvittaessa. Asiakasmäärien rajaamisen lisäksi Reeniksellä on suoritettu muun muassa seuraavia toimenpiteitä:

Hygieniaohjeita ja hyviä käytänteitä saapuessasi liikkumaan

Milloin ei treenaamaan?

Kurssit ja ohjatut ryhmät

Kurssilaisille ja ryhmille on lähetetty tietoa sähköpostitse, otathan meihin yhteyttä mikäli sinulle ei ole tullut infoa. Kursseja pyritään jatkamaan toistaiseksi samoina viikonpäivinä ja kellonaikoina kuin kevään kursseja.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja ilmoitamme lisää kurssien jatkosta kesän aikana.

Kesäleirit

Järjestämme kesäleirit normaalia pienemmällä osallistujamäärällä. Lisää tietoa leireistä löydät täältä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.