fbpx

Reenis kesäleirit 2024

Reeniksen kesäleirillä pääsee liikkumaan monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona. Leirillä pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä temppuillen, leikkien ja kisaillen. Lajeina mm. trampoliini, parkour, akrobatia, frisbeegolf ja kiipeily.

Leirin pääasiallinen tukikohta on Reenis, mutta viikon aikana liikutaan myös ulkona lähiympäristössä ja käydään myös todennäköisesti kiipeilemässä Oulun Kiipeilykeskuksen tiloissa.

Leirit on suunnattu 8-13 –vuotiaille koululaisille (vuonna 2016 tai aikaisemmin syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14. Koko aikaa ei ole buukattu täyteen ohjattua toimintaa, vaan lapset pystyvät myös tekemään välissä omia juttujaan ja levähtämään tarpeen vaatiessa. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti. Lapsi saa lähteä leiriltä kotiin itsenäisesti vanhempien luvalla. Ilmoitathan meille, mikäli lapsi ei saa lähteä yksin kotiin!

Voit kysyä lisää leireistä: info@reenis.fi

Kesän 2024 leirit

Ohjelma

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toimintaa, t-paita, tramppasukat sekä lämmin lounas ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä. Kesäleirien vastuuhenkilö on Ville Lotvonen. Ohjaajat voivat vaihtua leiristä riippuen.

Voit kysyä leireistä lisää info@reenis.fi tai ville@reenis.fi.

Päivän ohjelma

Mitä leireille mukaan?

Leiriläisten etuja:

Leirin pelisäännöt

Ilmoittautuminen

Kesäleireille ilmoittaudutaan ostamalla leiri nettikaupastamme, yllä leirikohtaiset tuotteet!

Mikäli kesäleiri on loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle laittamalla viestiä info@reenis.fi !