fbpx

Lasten ja nuorten kurssit syksy 2024

Opi uusia taitoja Reeniksen kursseilla

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä.

Kurssien aikataulut ja hinnat

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 204–234 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 34 (19.8.2024). Treenejä ei arkipyhinä koulujen lomaviikoilla:

Kurssien ikärajat, tasot ja kurssien opetustila

Ikärajat

Kurssien ikärajat on merkattu kurssikohtaisesti kurssituotteisiin. Ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi, mikäli sinulla tulee kysyttävää ikärajoista. Emme ota päätilan kursseille eskari-ikäisiä.

Perus vai jatkoryhmä?

Perustason kurssit 1-3 ovat samoja kursseja, jotka järjestetään eri aikoina. Kurssien pohjana käydään läpi samoja perusteita ja haastetaan kurssilaisia taitotason mukaan. Jokainen voi halutessaan jatkaa perustason kursseilla ja jatkokurssille siirrytään tiettyjen taitotason edellytysten mukaisesti. Huoltaja voi kysyä meiltä lapselleen suositeltavaa kurssia.

Jatkoryhmä on suunnattu niille, joita oikeasti kiinnostaa lajitekniikoiden harjoittelu ja eteenpäin vieminen. Jos lasta kiinnostaa enemmän hengata ja liikkua kurssilla kaverin kanssa, kannattaa lapsen jatkaa harjoittelua perustason ryhmässä. Jatkoryhmissä voi olla tiettyjä lajivaatimuksia, jotka on kerrottu kurssin kuvauksessa. Jatkoryhmiä suositellaan harrastajille, joilla on jo hyvät perusliikuntataidot ja hyvä perustaso lajitekniikoissa. Jos olet harrastanut lajia jo jossain muualla, on jatkoryhmään mahdollista siirtyä suoraan ilman perustason kurssia. Voit kysyä lisää ville@reenis.fi. 

Trampoliini-kurssit

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppimisen ja volttien tekemisen perusteita, jotta voit turvallisemmin harjoitella niitä myös omalla ajallasi. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour-kurssit

Parkour-kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Voimistelu-kurssit

Voimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

4-6 -vuotiaiden temppujumppa

4-6 -vuotiaiden temppujumppa on alle kouluikäisille suunnattu touhutuokio, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja leikkejä unohtamatta. Temppujumppa kurssit järjestetään Reeniksen taitotilassa Reenis GYM:n vieressä. 

Yli 15-vuotiaiden kurssit

Kurssien ilmoittautumisehdot, edut ja ohjeet

Lue ehdot ja edut täältä

Miten saan lisätietoa kursseista?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville@reenis.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Mikäli haluat tiedon uusista kursseista ensimmäisten joukossa tai ilmoittaudut varasijoille, jätä yhteystietosi oheisella lomakeella.