fbpx

Kirstu Double Agent -pakopeli

Kirstu Double Agent – pakopelissä tehtävänne on saada Euroopan laajuisesti toimiva rikollisjärjestö La Bolte Urgente kiinni Kirstun avulla.

Kirstun sisältämien vihjeiden ja tehtävien avulla tehtäväsi on löytää ja paljastaa kaksoisagentti. Tekemäsi valinnat ratkaisevat, miten tarina jatkuu…

  • Suositusikä: +13 v
  • Pelaajamäärä: 1-8
  • Pelin kesto: 60-120 min
  • Pelaamista varten tarvitset mobiililaitteen internet-yhteydellä (suosituksena taulutietokone tai tietokone)

Kirstun tehtävien ratkaisuun saat tarvittaessa vinkkejä ja ohjeita verkkoselaimella toimivasta pelisovelluksesta. Sovelluksen vinkeissä voit valita kolmesta eri tasoisesta vihjeestä, joiden avulla pääset pelissä eteenpäin, jos tehtävä on liian kimurantti.

Kenelle Kirstu sopii?

Kirstua voit pelata Reeniksellä, kotona, mökillä, illanvietossa tai kokoushuoneessa – tarvitset vain mukavan porukan, paikan Kirstulle, nettiyhteyden ja sopivasti aikaa Kirstun mysteerien ratkaisemiseksi.

Kirstun pelaaminen ei vaadi aiempaa kokemusta pakohuoneista, pakopeleistä tai escape roomista. Tehtävien ratkaiseminen ei vaadi voimaa eikä työkaluja, jokaisen omat hoksottimet riittävät. Kirstun pelisovellus ohjaa sinua ja ystäviäsi eteenpäin vihje kerrallaan.

Tärkeintä on keskustella ja toimia yhdessä.

Oletko valmis ratkaisemaan Kirstun mysteerin? Kirstu on vuokrattavissa ja noudettavissa Reenikseltä aukioloaikojen puitteissa. Varaamiseen, pelin sisältöön liittyvissä ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä sinua auttaa Kirstun asiakaspalvelu numerossa +358453429800 tai asiakaspalvelu@kirstupeli.fi.

Miten Kirstu -pakopeli toimii?

Mene varauskalenteriin, valitse kalenterista Kirstu, noutopäivä ja maksa Kirstun vuokra. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jota näyttämällä voit noutaa Kirstun Reenikseltä. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat myös yksilöllisen koodin, jolla pääset kirjautumaan pelisovellukseen. Koodi on voimassa 6h sen aktivoimisesta.

Kirstun mitat ovat 42 cm (kork), 42 cm (leveys), 42 cm (syvyys) ja paino 15 kg. Kirstun kuljettamiseen saat Reenikseltä kevyen kärryn, jonka avulla sen kuljetus on helppoa.

Kirstu tulee palauttaa Reenikselle sovittuna aikana. Palauttaessasi Kirstun varmista, että mukana ovat kaikki peliin kuuluvat tarvikkeet, lukot ja Kirstun osat. Sinun ei tarvitse koota Kirstua uudelleen.