Iloksemme voimme viimein kertoa, että Reenis GYM aukeaa ensi viikon maanantaina 21.3. pitkän odotuksen jälkeen! Teemme kulkukortteja ensi viikosta lähtien Reeniksen aukioloaikoina (Ma-Pe klo 15-21 ja La 10.30-18), joten käy mutka Reeniksen kassalla ennen ensimmäistä salikertaa.


Avaamme ensin vain olemassa oleville jäsenille ja tuttaville, kurssilaisten vanhemmille sekä oheistreenijoukkueelle. Viralliset avajaiset ja asiaankuuluvat juhlallisuudet järjestetään heti, kun parkour- ja joogatilat saadaan viimeisteltyä kuntoon.


Mikäli sinulla on olemassa oleva jäsenyys tai kausikortti, saat käyttää punttisalia veloituksetta maaliskuun loppuun asti! Näin myös meillä on aikaa säätää korttisi ajan tasalle ja tehdä sinulle kulkuavain punttisalille. Hinnoittelu pysyy salin osalta toistaiseksi samana.


Punttisalin aukioloajat ovat ainakin alkuun 06-24 maanantaista sunnuntaihin. Mikäli sali ruuhkautuu, tarkistamme aukioloaikoja.


Sali sijaitsee samassa rakennuksessa, pitkän sivun toisessa päässä yläkerrassa. Ylös pääsee kierreportaita pitkin. Salilta löytyy suihkulliset pukuhuoneet naisille ja miehille. 

Reenis Gymin yhteyteen avataan Joogasali syksyllä 2022. Tuntilukkarin löydät täältä.