fbpx

Lasten ja nuorten kurssit kevät 2023

Ennakkoilmoittautuminen avoinna vain syyskauden -22 kurssilaisille 31.10.2022 klo 15 asti. Tämän jälkeen ennakkoilmoittautuminen avautuu varasijoille jääneille 5.11.2022 klo 15 asti ja sen jälkeen julkisesti kaikille.

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä. 

Kurssien aikataulut ja hinnat

Kevätkauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 199–229 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 3 (16-20.1.2023). Lisätietoa ja kurssin tarkemmat ajat löydät alta kurssikohtaisista tuotteista.

Treenejä ei arkipyhinä eikä talvilomaviikola

Kurssien ikärajat, tasot ja kurssien opetustila

Ikärajat

Kurssien ikärajat on merkattu kurssikohtaisesti kurssituotteisiin. Ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi, mikäli sinulla tulee kysyttävää ikärajoista. 

Perus vai jatkoryhmä?

Perustason kurssit 1-3 lajista riippuen ovat kaikki samoja kursseja, mutta eri aikoina. Jatkokursseja on tarjolla lajikohtaisesti. Kurssien pohjana käydään läpi samoja perusteita ja haastetaan kurssilaisia taitotason mukaan. Jokainen voi halutessaan jatkaa perustason kursseilla ja jatkoryhmään siirtyminen ei ole mitenkään pakollista. Lähtökohtaisesti jokaisen tulisi käydä ensin peruskurssilla.

Jatkoryhmä on suunnattu niille, joita oikeasti kiinnostaa lajitekniikoiden harjoittelu ja eteenpäin vieminen. Jos lasta kiinnostaa enemmän hengata ja liikkua kurssilla kaverin kanssa, tulee lapsen jatkaa harjoittelua perustason ryhmässä. Jatkoryhmissä voi olla tiettyjä lajivaatimuksia, jotka on kerrottu kurssin kuvauksessa. Jatkoryhmiä suositellaan harrastajille, joilla on jo hyvät perusliikuntataidot ja hyvä perustaso lajitekniikoissa. Jos olet harrastanut lajia jo jossain muualla, on jatkoryhmään mahdollista siirtyä suoraan ilman perustason kurssia. Voit kysyä lisää ville@reenis.fi. 

Kurssien opetustilat

Alle kouluikäisten kurssit järjestetään Reeniksen taitotilassa Reenis GYM:n vieressä. Kouluikäisten ja vanhempien kurssit järjestetään Reeniksen päätilassa.

Trampoliini-kurssit

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour-kurssit

Parkour-kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Parkour/trampoliini yli 15-vuotiaille

Hybridikurssi, jonka päälajeina parkour/freerunning ja trampoliini. Kurssin puitteissa voidaan harjoitella mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan myös muiden lajien tekniikoita. Tunneilla opetellaan monipuolisesti lajien perusteita ja haastetaan myös jo kokeneempia uusilla asioilla. 

Voimistelukurssit

Voimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

5-6 -vuotiaiden temppujumppa

5-6 -vuotiaiden temppujumppa on alle kouluikäisille suunnattu touhutuokio, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja leikkejä unohtamatta. Temppujumppa kurssit järjestetään Reeniksen uudesssa taitotilassa Reenis GYM:n vieressä. 

Missä ja mitkä tilat? 

Reeniksen parkkipaikka sijaitsee osoitteessa Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Reeniksen sisäänkäynti on Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Reeniksellä on kaksi erillistä tilaa. Päätilassa järjestetään kurssit kouluikäisistä ylöspäin, ja Salen takana Reenis GYM:n vieressä on erillinen taitotila, jossa järjestetään 5-6 -vuotiaiden kurssit.

 

Kurssien ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua. Varasijoille ilmoittautuminen sivun alaosan lomakkeen kautta!

 1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän. 
 5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
 6. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 194/15 * 7 = 90,5 €).
 7. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan ennen kurssin alkamista, voit valita maksutavaksi myös laskun. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksua ei ole suoritettu.
 9. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 10. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, jokainen huolehtii riittävän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hankinnasta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
 11. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kurssien pelisäännöt

 1. Kiusaaminen kielletty. Kiusaamisen jatkuessa Reeniksellä on oikeus evätä pääsy kursseille, ilman hyvitystä kurssimaksuun 
 2. Saa kannustaa ja tsempata muita
 3. Kunnioitan Reeniksen sääntöjä ja ohjaajien ohjeita. Huomioin käytökselläni muut harrastajat ja Reeniksellä liikkuvat
 4. Annan jokaiselle rauhan harjoitella, toiseen ei kosketa ilman lupaa
 5. Osallistun toimintaan omien taitotasojen rajoissa. Tiedän aina, mitä tai miten teet
 6. Pyydän aina tarvittaessa apua ohjaajilta tai Reeniksen henkilökunnalta
 7. Puhelimen käyttö ohjausten aikana kielletty, poislukien omien temppujen kuvaaminen vapaa-ajalla

Kurssilaisten etuja

Infoa ilmoittautuneille:

Kurssilaisille lähetetään lisää infoa tammikuun alussa. Mikäli olet onnistuneesti maksanut kurssin, olette päässeet kyseiselle kurssille. Löydät valitsemasi kurssin tilausvahvistuksesta, joka on oston jälkeen tullut sähköpostiisi.

Missä?

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Miten varustaudun ohjatuille tunneille? Mitä mukaan?

Miten toimin saapuessani Reenikselle?

Hygienia- ja toimintaohjeet

Harjoitusajat

Poissaolot

Kaveri haluaisi kurssille mukaan, miten toimin?

Mikäli kurssilla on tilaa ja se ei ole loppuunmyyty, voi tutustumismahdollisuudesta kysyä Villeltä ville@reenis.fi. Kaikki kokeilut tulee aina sopia etukäteen! 

 

Miten saan lisätietoa kursseista?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville@reenis.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Mikäli haluat tiedon uusista kursseista ensimmäisten joukossa tai ilmoittaudut varasijoille, jätä yhteystietosi oheisella lomakeella.