fbpx

Reeniksen punttisali on siirtynyt uuteen tilaan rakennuksen pohjoispäätyyn! Huomaathan, että tilassa saattaa aluksi esiintyä vielä pieniä puutteita.


Sisäänpääsy ja aukioloajat

Punttisalin jäsenenä sinulla on pääsy Reeniksen punttisalille klo 6-24 välisenä aikana.

Tila on avoinna kertalippulaisille aina Reeniksen päätilan kassan ollessa avoinna, tarkista aukioloajat täältä. Voit ostaa kerta, kuukausi ja vuosikortin nettikaupastamme, mutta ne tulee aktivoida kassalla. Jäsen pääsee sisään ovesta jäsenille tehdyn sähköisen linkin kautta, jonka avaamiseen tarvitset älupuhelimen tai muun laitteen, jonka kautta voit avata sähköoven nettiselaimesta.

Missä?

Punttisali sijaitsee osoitteessa Paakakatu 2. Osittain Toppila Centerin ja Cykkelin yläkerrassa. Kulku tilaan tapahtuu häkkiportaikkoa pitkin.

Kenelle?

Punttisali sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne pitää kulkea portaita pitkin, salille pääsy ei onnistu pyörätuolilla. Punttisalin alaikäraja on 15 vuotta kuluvana vuonna täyttävät. Tätä nuoremmat saavat treenata salilla ainoastaan aikuisen valvojan/valmentajan/ohjaajan alaisuudessa. Salille ei saa tuoda pieniä lapsia oman treenin ajaksi!

Mitä?

Reeniksen toiminnalliselta kuntosalilta löydät perusvälineet monipuoliseen voimaharjoitteluun ja kehonhuoltoon. Lämmittelyalueelta löytyy soutulaitteen ja kahden assault biken lisäksi juoksumatto.

Punttisalin varustukseen kuuluu mm. käsipainot 1-40 kg, kahvakuulat, taljalaite, kyykkyhäkki *3, trap bar, levypainoja, bokseja sekä koko nostoalueen kattava painonnostolava.

Kuntosalista löytyy tekonurmi, jossa voi työntää ja vetää kelkkaa, kiivetä köyttä, käyttää battle ropea, heittää palloa seinään ja vetää leukoja. Lisäksi kuntosalin varustukseen kuuluvat, askeltikkaat, jumppapallot, puolapuut ja voimistelurenkaat, vastuskuminauhoja sekä erilaisia välineitä kehonhuoltoon. HUOM alussa osa välineistöstä voi puuttua tilasta!

Punttisalilla on naisille ja miehille omat suihkulliset pukuhuoneet. Toistaiseksi ei lukittavia säilytyskaappeja.

Säännöt

AUKIOLOAJAT JA JÄSENTUNNISTEEN KÄYTTÄMINEN

PUNTTISALILLA TOIMIMINEN

PUKUHUONEET JA MUUT TILAT

KUVAAMINEN JA VALVONTA

VAKUUTUKSET JA TERVEYS

Punttisalin jäsenehdot