Aikuisten voimistelu / Ke klo 19.15-20.15 / Kevät -24

89,00 299,00  sis. alv

Aikuisten voimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi voimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa sekä liikkuvuutta.

Tuotetunnus (SKU): avk24 Osasto:

Aikuisten voimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi voimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa sekä liikkuvuutta. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa voimistelutaustaa. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Keskiviikkoisin klo 19.15-20.15

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 24.1.2024

Viimeinen kerta: 15.5.2024

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Talviloma + vappu

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179€, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 15 kertaa 159€ opiskelijat, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 15 kertaa 149€ UniMove, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivänä
 • Kurssimaksu 15 kertaa + Reenis-jäsenyys kurssin ajaksi 299€ (sisältää Gymin)
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 89€
 • Kertalippu 16 €/12 € (opiskelijakortilla) (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle). Ostetaan kassalta mikäli kurssilla on tilaa
 • Kurssille voi osallistua myös opiskelijan/aikuisen sarjalipulla

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.

Kurssien ilmoittautumisehdot 

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua

 1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta. Voit valita maksutavaksi myös laskun/osamaksun.
 2. Ensimmäinen kerta on 16 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Myöhässä tehdyn peruutuksen johdosta hyvitämme jäljelle jääneet kerrat kertalipuilla alkaen siitä hetkestä kun peruutuksesta on ilmoitettu. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi. Kertalippukorvaukset hyvitetään kauden lopussa.
 3. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan kurssille, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän. 
 4. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
 5. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 194/15 * 7 = 90,5 €).
 6. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse ja kurssimaksu palautetaan. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 7. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksua ei ole suoritettu
 8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, jokainen huolehtii riittävän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hankinnasta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
 10. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssi, Kurssi + jäsenyys, Kurssi UniMove, Vuosijäsenen kurssimaksu, Kurssimaksu opiskelijat