Reeniksen kesäleiri 2 / 12.-16.6.2023

219,00 239,00  sis. alv

Leirin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varasijoille laittamalla viestiä info@reenis.fi. 

Reeniksen kesäleirillä pääsee liikkumaan ja temppuilemaan monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona. Leirit on suunnattu 8-13 -vuotiaille lapsille. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14.

Tuotetunnus (SKU): KL223 Osasto: Avainsana tuotteelle

Reeniksen kesäleiri 2. / 12.-16.6.2023

Reeniksen kesäleirillä pääsee liikkumaan monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona. Leirillä pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä temppuillen, leikkien ja kisaillen. Lajeina mm. trampoliini, parkour, akrobatia, frisbeegolf, ja kiipeily. Leirin pääasiallinen tukikohta on Reenis, mutta viikon aikana liikutaan myös ulkona lähiympäristössä ja käydään kiipeilemässä Oulun Kiipeilykeskuksen, mikäli tilanne sen sallii!

Leirit on suunnattu 8-13 -vuotiaille koululaisille (vuonna 2015 tai aikaisemmin syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14, koko aikaa ei ole buukattu täyteen ohjattua toimintaa, vaan lapset pystyvät myös tekemään välissä omia juttujaan ja levähtämään tarpeen vaatiessa. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti.

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toimintaa, t-paita, tramppasukat sekä lämmin lounas ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä.

Voit kysyä leireistä lisää ville@reenis.fi ja lisätietoa löydät kesän 2023 leireistä täältä.

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat, sairaudet.

Päivän ohjelma

Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30-9
Aamun ohjattu toimintaa klo 9-11
Ruokatauko klo 11-12
Iltapäivän ohjattu toiminta klo 12-14
Vapaata liikkumista / lasten nouto klo 14-17

Mitä leireille mukaan?

 • Oma juomapullo
 • Sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä sukat
 • Ulkovaatteet, aurinkorasvaa ja päähine suojaamaan auringolta (vesisateella ei mennä väkisin ulos)
 • Oma munalukko. Munalukon voi myös ostaa Reenikseltä hintaan 7,90€, tai vuokrata hintaan 1 € /päivä

Leirin ilmoittautumisehdot

 

 1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai Reeniksen kassalla.
 2. Mikäli leirille osallistuminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu ja/tai leiriläistä ei voida siirtää myöhemmälle leirille, ei leirimaksua palauteta, vaan kokonaissummaa vastaavan määrän voi käyttää Reeniksen muihin palveluihin, kuten kertalippujen, yksityisvarausten, synttäreiden sisäänpääsylippujen, sarjalippujen, kuukausikorttien ja ohjattujen kurssien maksamiseen. Leirimaksun maksaneet lunastavat edellämainituista tuotteista itselleen -10% alennuksen.
 3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi. Oman paikan voi myös luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle, tästä tulee ilmoittaa Reeniksen henkilökunnalle sähköpostitse. Leiripaikan myyjä päättää ja sopii itse leiripaikkan myynnistä sekä myyntihinnasta ostajan kanssa.
 4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
 6. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
 7. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 8. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi ja pääset varasijoille
 9. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
 10. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Lisätiedot

Osallistuja

1. lapsi, Sisar