Reenis x Ruskotunturi viikonloppuleiri 7-8.1.2023

109,00 129,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Info:

Reeniksen ja Ruskotunturin yhteisleirillä on tavoitteena opetella temppuilun ja parkkilaskemisen perusteita yhdessä osaavien ohjaajien kanssa. Viikonlopun mittaisen päiväleirin hintaan kuuluu ohjatut osuudet, välipala kumpanakin päivänä, sekä päivälippu Reenikselle ja Ruskotunturille. Kurssi on halvempi kausi- ja kuukausikorttilaisille.

Ilmoittautuminen hinnat

Leirille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Ilmoita kommenttikenttään osallistujan nimi, sekä mahdolliset sairaudet ja lääkitys, josta ohjaajien tulisi olla tietoinen.

109 € Ruskotunturin kausikorttilaisille
129 € Leiri ilman kausikorttia

Kenelle?

9-13 vuotiaille. Leiri on suunniteltu laskijoille, jotka jo osaavat volttien ja laskemisen perusteita, sekä parkkilaskun alkeita. Leiri ei sovi täysin aloittelijoille.

Milloin?

7.1 – 8.1.2023

Ohjelma 

Reenis, Lauantai 7.1 .:

 • Aloitus klo 10:30 taitotilassa taitotreenillä
 • Ruokailu klo 11:30-12:00
 • Tramppa/Parkour temppuilut klo 12.00 – 13.00
 • Kotiinlähtö / vapaata temppuilua klo 18 asti

Ruskotunturi, Sunnuntai 8.1. :

 • Aloitus klo 11. Lämmittelyt ja reililaskeminen 11-12.30
 • Evästauko 12.30 – 13.15
 • Hyppyrit klo 13.15 – 14.45
 • Kotiinlähtö / vapaata laskemista valmentajan kanssa klo 16.30 saakka.
 • Halukkaille järjestetään myös laudan / suksien perushuoltoon opastusta 15.30-16.30 (Mahdollisuus huoltaa myös omat välineet).

Mitä leirille mukaan?

Ruskotunturi

 • Omat välineet rinteeseen
 • Sään mukainen varustus, tarpeeksi lämmintä vaatetta
 • Tarvittaessa omat eväät

Reenis

 • Oma juomapullo ja sisäliikuntavaatteet
 • Lukko kaappiin
 • Omaa evästä

Mitä huomioida ennen saapumista?

 • Täytä Reeniksen turvaohje ennen tapahtumaan saapumista, jos sitä ei ole aikaisemmin täytetty

Julkinen liikenne Reenikseen

Lähin bussipysäkki Meri-Toppila E ja Meri-Toppila P, noin 400 m päässä Reenikseltä. Voit hakea itsellesi sopivimman linjan suoraan Google Mapsin kautta.

 

 

Ilmoittautuminen ja osallistumisehdot:

 1. Mikäli leirien järjestäminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu ja/tai leiriläistä ei voida siirtää myöhemmälle leirille, ei leirimaksua palauteta, vaan kokonaissummaa vastaavan määrän voi käyttää Reeniksen/Ruskotunturin muihin palveluihin, kuten kertalippujen, synttäreiden sisäänpääsylippujen, sarjalippujen, kuukausikorttien ja ohjattujen kurssien maksamiseen. 
 2. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa
 3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi. Oman paikan voi luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle, tästä tulee ilmoittaa Reeniksen henkilökunnalle sähköpostitse. Leiripaikan myyjä päättää ja sopii itse leiripaikkan myynnistä sekä myyntihinnasta ostajan kanssa.
 4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli leirille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
 6. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
 7. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu leirille omasta tahdostaan.
 8. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi ja pääset varasijoille.
 9. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
 10. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipputyyppi

Viikonloppuleiri ilman kausikorttia, Kausikorttilainen