Reeniksen kesäleiri 1 / 3.-7.6.2024

235,00 255,00  sis. alv

Kesän hauskin viikko Reeniksen kesäleirillä. Leirit on suunnattu alakoululaisille, 7-13 -vuotiaille lapsille. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14. Reenikseen saa jäädä ohjatun osuuden jälkeen tarvittaessa klo 17 asti.

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat, sairaudet.

Leirin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varasijoille laittamalla viestiä info@reenis.fi. 

Tuotetunnus (SKU): kl241 Osasto: Avainsana tuotteelle

Reeniksen kesäleirillä pääsee liikkumaan monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona. Leirillä pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä temppuillen, leikkien ja kisaillen. Lajeina mm. trampoliini, parkour, akrobatia, frisbeegolf ja kiipeily. Leirin tukikohta on Reenis, mutta viikon aikana liikutaan myös ulkona lähiympäristössä ja käydään kiipeilemässä Oulun Kiipeilykeskuksella.

Leirit on suunnattu 7-13 -vuotiaille koululaisille (vuonna 2016 tai aikaisemmin syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14, koko aikaa ei ole buukattu täyteen ohjattua toimintaa, vaan lapset pystyvät myös tekemään välissä omia juttujaan ja levähtämään tarpeen vaatiessa. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti.

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toimintaa, t-paita, tramppasukat sekä lämmin lounas ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä.

Voit kysyä leireistä lisää ville@reenis.fi ja lisätietoa löydät kesän 2024 leireistä täältä.

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat, sairaudet.

Päivän ohjelma

Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30-9
Aamun ohjattu toimintaa klo 9-11
Ruokatauko klo 11-12
Iltapäivän ohjattu toiminta klo 12-14
Vapaata liikkumista / lasten nouto klo 14-17

Mitä leireille mukaan?

  • Oma juomapullo
  • Sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä sukat
  • Ulkovaatteet, aurinkorasvaa ja päähine suojaamaan auringolta (vesisateella ei mennä väkisin ulos)
  • Oma munalukko. Munalukon voi myös ostaa Reenikseltä hintaan 7,90€, tai vuokrata hintaan 1 € /päivä

Lue Reeniksen leirien ilmoittautumisehdot, täältä.

Lisätiedot

Osallistuja

1. lapsi, Sisar